agm solutions


Lodewijk de Raetlaan 6 8870 Izegem
0477752041 Klik om te bellen

Over agm solutions

Waarom is agm solutions de beste keuze voor jou?

AGM Solutions is het computerbedrijf bij uitstek voor kleine bedrijven en particulieren. computers , laptops, printers, ..... tegen betaalbare prijzen. Service staat hoog in het vaandel. Wij komen ter plaatse om uw aankoop, offerte, te bespreken of service uit te voeren op uw toestellen. Optimaliseren en beveiligen van uw netwerk is een prioriteit. Daar zijn we dan ook meester in. Voor software op maat (zoals klantenbeheer, toegangsbeheer,.... ) wordt er een partnerbedrijf ingeschakeld.

Meer over agm solutions:

AGM Solutions is een klein bedrijf dat ervoor gaat om voor andere kleine bedrijven en particulieren een optimale digitale omgeving te creëren . Service is enorm belangrijk. En daar maken we dan extra werk.

Wat kan agm solutions je bieden?

AGM Solutions beschikt over een webshop waar je 24/24 uw aankopen kan registreren. Wij hebben geen fysieke winkel , maar iedereen is altijd welkom op ons adres om eventuele aankopen en servies te bespreken. Wij komen ook bij u ter plaatse.

Wie gingen je voor?

Onze klanten zijn vooral kleine bedrijven en particulieren. De klant moet in eerste instantie tevreden zijn over zijn aankoop , maar vooral ook van de service na verkoop. En dit allemaal tegen betaalbare prijzen.

agm solutions in het kort

Verkoop van

Computers
Randapparatuur
Software
Systemen op maat

Diensten

Computerbeheer
Netwerkbeheer
Webdesign

Levering aan

Bedrijven
Particulieren

Reparatie van computers

Ja

Service aan huis

Ja

Online assortiment bekijken

Ja

Online bestellen

Ja

Onze locatie

agm solutions


Lodewijk de Raetlaan 6 8870 Izegem
0477752041 Klik om te bellen