duotix


Torhoutsesteenweg 149 8210 Zedelgem
050352238 Klik om te bellen

Over duotix

Waarom is duotix de beste keuze voor jou?

Waarom is duotix de beste keuze voor jou? duotix is een full service creatief communicatiebureau die je merk versterkt in deze digitale wereld. Van concept, communicatieplan, copywriting, webdesign tot het bouwen van aanpasbare mobielvriendelijke websites en applicaties, je kan bij ons terecht. Wij begeleiden je bij het brengen van je boodschap bij je klant en het genereren van meer leads. Met 15 jaar ervaring op de teller zijn wij in Zedelgem een vaste waarde geworden voor naming, branding, communicatie, copywriting, digital marketing, content marketing, webapplicaties, webdesign, websites, e-commerce, enz. We hanteren een strategische aanpak en zorgen voor een beter business.

Meer over duotix:

Meer over duotix: duotix is een team van 10 gepassioneerde mensen met elk hun eigen talenten en eigenschappen. Dit garandeert een vlotte samenwerking. Er heerst een mix van creatief talent: van de copywriters, de grafische ontwerpers, de webdesigner (UX en UI), de marketeers, de webbouwers. Communicatie en opvolging zijn twee aspecten waar we als communicatie- en marketingbureau veel belang aan hechten.

Wat kan duotix je bieden?

Wat kan duotix je bieden? duotix bouwt aanpasbare mobielvriendelijke websites die zelf te beheren zijn door de klant. Maar ook voor webapplicaties, applicatieontwikkelingen, webdesign, content marketing, social media en digital marketing, e-commerce, drukwerk, copywriting, fotografie, video, ontwerpen logo en huisstijl, branding, naming en grafisch ontwerp kan je bij ons reclamebureau terecht. Kortom, wij kunnen elk totaalproject aan en brengen dit steeds tot een goed, professioneel en gedetailleerd einde.

duotix in het kort

Diensten

Netwerkbeheer

Levering aan

Bedrijven

Onze locatie

duotix


Torhoutsesteenweg 149 8210 Zedelgem
050352238 Klik om te bellen