Lyma Computers


Hasseltsesteenweg 123 3720 Kortessem
011743167 Klik om te bellen

Over Lyma Computers

Als zaakvoerder heb ik van mijn hobby mijn beroep gemaakt, zo was ik reeds vanaf mijn 12 jaar bezig met het ontleden van een computer. Vanaf 16 jaar deed ik jaarlijks vakantiewerk in de computerwereld, en ondertussen heb ik 22 jaar ervaring opgebouwd. Na een lange tijd gewerkt te hebben voor iemand, groeide het idee om zelf een computerwinkel op te starten. Op 5 februari 2011 werd deze droom werkelijkheid, met onze winkel te Kortessem!

Ons doel is, u als klant een zo goed mogelijk en eerlijk advies te geven bij aankoop van een nieuwe computer, laptop of toebehoren. Wij zullen daarom de tijd nemen u duidelijk het verschil uit te leggen tussen onze modellen. Ook wanneer u een toestel bij ons wenst te laten herstellen zullen wij ook de nodige uitleg geven die u hiervoor nodig heeft. Dit alles moet niet van korte duur zijn, maar blijft bestaan elke keer u weer bij ons langs komt. Vandaar onze slogan "Service en Kwaliteit, belangrijker dan ooit !"

Zachte prijzen, jaren ervaring, een vriendelijke bediening met een unieke persoonlijke service, zowel voor als na verkoop, zijn enkele van onze troeven.

Ook zorgen we voor een flexibele afhandeling van garantie met onmiddellijke omruiling indien mogelijk, en na controle door ons. Bij elke aankoop krijg je een aankoopbewijs/factuur als bewijs van betaling en garantie. Bij moeilijk leverbare producten en in drukke periodes kan de besteltermijn soms langer duren dan verwacht, wij doen echter ons uiterste best om alles zo vlot mogelijk te laten verlopen.

Foto's

Winkel

Lyma Computers in het kort

Verkoop van

Computers
Randapparatuur
Software

Diensten

Computerbeheer

Levering aan

Bedrijven
Particulieren

Reparatie van computers

Ja

Service aan huis

Ja

Online assortiment bekijken

Ja

Online bestellen

Ja

Artikelen

Service & Kwaliteit, Belangrijker dan ooit !

Als zaakvoerder heb ik van mijn hobby mijn beroep gemaakt, zo was ik reeds vanaf mijn 12 jaar bezig met het ontleden van een computer. Vanaf 16 jaar deed ik jaarlijks vakantiewerk in de computerwereld,...

Onze locatie

Lyma Computers


Hasseltsesteenweg 123 3720 Kortessem
011743167 Klik om te bellen