Support-IT - Flying IT Service


Deinzestraat 24 9790 Wortegem-Petegem (Ooike)
+32492910060 Klik om te bellen

Over Support-IT - Flying IT Service

Waarom is Support-IT - Flying IT Service de beste keuze voor jou?

Uw IT-Service Aan Huis Support-IT Flying IT Service is gespecialiseerd in het herstellen van alle IT, computer -en netwerkproblemen in en rond het huis of kantoor. Onze computerhulp aan huis is werkzaam vanuit Wortegem-Petegem. Door een snelle aanpak wordt uw probleem binnen een zo kort mogelijke tijd hersteld en gerepareerd. Wij komen de PC ophalen en terug afleveren, zodat u zelf geen kostbare tijd hoeft te verliezen.

Meer over Support-IT - Flying IT Service:

Uit een constante prikkeling door nieuwe technologieën en een duidelijke visie op service is Flying IT ontstaan. Wij spitsen ons toe op de moeilijkheden en IT-problemen die zich voordoen bij het alledaags PC gebruik. Dit kan zowel voor privé als zakelijke doeleinden zijn. Wij geloven sterk in een vlotte behandeling van uw probleem of situatie en trachten in normale termen met u te communiceren. Wij begrijpen hoe vervelend het kan zijn als uw systeem het opeens niet meer doet. Als u bijvoorbeeld alle gegevens erop heeft staan of er is één bepaald programma dat enkel op die PC werkt, kan er veel vanaf hangen. Wij proberen elke situatie met de grootste zorg en prioriteit te behandelen.

Wat kan Support-IT - Flying IT Service je bieden?

Dit gaat van een PC of laptop die niet meer opstart tot een netwerkverbinding die niet meer naar behoren werkt, of een smartphone/tablet die ineens geen emails meer verstuurt, enzovoort Service voor alle merken PC & Laptop: Dankzij de juiste kennis van zowel Windows en Apple systemen, kunnen wij voor elk merk en model van PC of laptop een oplossing voorzien. Wij geloven sterk in service! Hierdoor worden er in de regio Vlaamse Ardennen geen transportkosten aangerekend. Dit wil zeggen dat naast Wortegem-Petegem & Oudenaarde ook regio’s als Waregem, Zulte, Deinze, Gavere, Zwalm, Ronse, Maarkedal en Horebeke gratis transport genieten.

Foto's

Support-IT - Flying IT Service in het kort

Verkoop van

Computers
Randapparatuur
Software
Systemen op maat

Diensten

Computerbeheer
Netwerkbeheer

Levering aan

Bedrijven
Particulieren

Reparatie van computers

Ja

Service aan huis

Ja

Artikelen

De Windows 7 ondersteuning stopt, wat nu?

Wat gebeurt er?   Vanaf 14 januari 2020 zal Microsoft de ondersteuning voor Windows 7 stoppen. Dit wil zeggen dat er geen updates meer worden uitgevoerd, en het dus onveilig wordt om uw PC of...

Onze locatie

Logo Support-IT - Flying IT Service

Support-IT - Flying IT Service

Support-IT - Flying IT Service


Deinzestraat 24 9790 Wortegem-Petegem (Ooike)
+32492910060 Klik om te bellen